Frågesport & musikquiz av Matte Olsson
Annons
22 januari 2017

Premiär för nya siten

Visionen att bygga världens bästa frågesports-plattform går vidare. Nu har vi lanserat en ny modernare site och med den kan vi enklare lägga in ännu fler frågor till er.

"Vi tar frågesport och musikquiz på allvar" säger Mattias Olsson

Berätta vad som hänt

Förra siten var bra på många sätt men det tog tid att lägga in frågor och skapa quiz för mig. Det som inte syns är att denna site har ett helt separat quizadmin vilket förenklar inmatning av frågor. Sidladdningstiden på förra siten var en katastrof och det har förbättrats. Vi hoppas kunna dubbla antalet frågor inom det närmsta året. 

Frågesporter, musikquizar och tipspromenader har separerats vilket kommer göra det lättare att bygga tex ett sök med filtrering på olika typer av frågor. Nu från start finns bara 2 frågetyper dvs vanlig frågesport och tipspromenad men det kommer utökas. 

Mobiler är nu den största besökargruppen och vi försöker anpassa design och funktion efter det.

Fler annonser, det är väldigt mycket besökare i perioder så vi måste öka på prestandan för att klara anstormningen och det kostar. Med fler annonser hoppas vi kunna klara det utan att börja ta betalt för quizarna.

Det kommer säkert finnas en del buggar och vi ska försöka beta av dessa så fort som möjligt. Upptäcker ni något knas får ni gärna meddela detta. 

Tack för ordet och lycka till med quizarna.

/Mattias


Bidra

Den här sidan har blivit väldigt populär och vi har väldigt mkt besökare och det är såklart jätteroligt men det behövs kostsamma servrar för att sidan inte ska gå ner.

Vill du vara med och bidra så att vi kan fortsätta att ha gratis quizar?

Swisha valfritt belopp: 070-52 42 547

Tack! Du är en en quizhjälte!

Utmana dig själv

Ny frågesport-sektion. Utmana dig själv med någon av våra roliga frågesporter i nya Quizarenan. 

Till Quizarenan