Frågesport & musikquiz av Matte Olsson
Annons
22 november 2016

Nu tar vi in gästquizare

För att bredda utbudet med quiz kommer vi ta in några handplockade gästquizare. Först ut är Daniel Lång som gjort ett renodlat ölquiz.

Först ut i denna serie är Härnösandsprofilen Daniel Lång som skapat en frågesport med enbart frågor om öl. Daniel arbetar som lärare i Härnösand och hans intresse för ämnet öl började tidigt, redan som 7-åring började Daniel samla ölburkar och idag besitter han kanske norrlands största samling.

 

 

Annons
22 november 2016

8 tips för en lyckad frågesport

Här kommer 8 tips som kan vara bra att tänka på när man gör en frågesport. Några är rätt självklara men ändå viktiga att påpeka.

22 november 2016

Matte Olsson nu på facebook

Nu finns vi även på Facebook

Nu har jag startat en facebooksida. 2012 avslutades på ett fantastiskt sätt med massor av respons från mina quizbesökare och nu 2013 tar jag steget och expanderar även till facebook. Där kommer jag att posta nyheter som händer på siten, nya quiz eller annat av intresse.

En tanke som jag hoppas på med facebook här är att quizskapare kan tillsammans, med detta forum, hjälpa varandra med frågor o roliga kategorier. Vi får se om det funkar...

Gillar gärna sidan om ni känner för det och vill delta eller bara ta del av nya quiz eller dylikt.

Bidra

Den här sidan har blivit väldigt populär och vi har väldigt mkt besökare och det är såklart jätteroligt men det behövs kostsamma servrar för att sidan inte ska gå ner.

Vill du vara med och bidra så att vi kan fortsätta att ha gratis quizar?

Swisha valfritt belopp: 070-52 42 547

Tack! Du är en en quizhjälte!

Utmana dig själv

Ny frågesport-sektion. Utmana dig själv med någon av våra roliga frågesporter i nya Quizarenan. 

Till Quizarenan