Frågor

{{item.index + 1}} {{item.header}}
Du har inga frågor i ditt quiz
Till mitt quiz

Mattias Olsson

Frågesport & musikquiz

300x200 4 Mars 2014

Vi släpper 2 st nya musikquiz!

Snart vår i luften och kanske har ni tid att köra ett eller två musikquiz till? Hursomhelst så ligger det nu 2 rykande heta musikquiz uppe på siten.

Ett riktigt bra musikquiz

Ett blandad musikquiz med bla film-musik, tv-serier, städer, filmklipp samt artister skapad av nya gästquizaren Julia Hagnäs.

"Ett riktigt bra musikquiz" - hittar ni här

Melodifestivalen

Vad kan du om den svenska schlagerhistorien? Testa dig och dina vänner på nästa fest!

Melodifestival-quizet hittar ni här

För övrigt kan vi meddela att it-avdelningen jobbar hårt med att utveckla nya funktioner på siten. Inom kort kommer vi lägga upp funktionalitet för att själv skapa ett eget quiz med de frågor som finns på siten. Skräddarsy quiz med frågor som passar bäst. Återkom inom kort så är det förmodligen lanserat.

Quiza lugnt!

/Mattias

1 Januari 2014

Musikquiz - musikåret 2013 publicerat

Tack för en fantastisk julhelg och nyårsafton. Sidan har slagit besökarrekord på nyårsafton med stora mått och jag mailade nyårsquizet till över 500 personer. Tack för allt snällt ni skrev i mailen, det glädjer mig.

Tyvärr plockade webbhotellet(Surftown) ner siten av okänd anledning(kanske för mkt besökare). Jag hoppas att det inte påverkade någons musikquiz. 

Nu ser vi framemot ett nytt år med massor av nya quizar och gärna ett webbhotell med bättre prestanda. Vi har helt enkelt växt ifrån Surftown men det är nog bara positivt.  

Nu ligger musikquizet med fokus på musikåret 2013 publikt bland alla andra musikquizar.

Ni hittar quizet här: Musikåret 2013 

 

300x200 25 December 2013

Nyårsquiz & frågesport/musikquiz - musikåret 2013

Året lider mot sitt slut och jag tänkte bara önska alla besökare gott nytt år. Flera nya quiz är planerade för nästa år så återkom gärna.

Jag har gjort ett musikquiz/nyårsquiz som handlar om musikåret 2013 men eftersom jag kommer att köra den på min egen nyårsfest så kan jag inte publicera den innan nyår.

Det går dock att få den mailade till sig. Maila mig på kullarmark@hotmail.com så skickar jag ut den så fort som jag har möjlighet. Den är såklart gratis och alla frågor har svar.

Gott nytt år!

Mattias

300x200 8 December 2013

Frågesport jultema & Astrid Lindgren

Eftersom det är december och vi befinner oss i juletider så fortsätter vi här med frågesporter med jultema. Daniel Lång har här satt ihop en frågesport med julfrågor med fokus på Astrid Lindgrens böcker.

Här hittar ni frågesporten: Frågesport - jultema med fokus på Astrid Lindgrens böcker

300x200 28 November 2013

Frågesport med jultema upplagd

Årets frågesport/quiz med jultema är upplagt. En salig blandning av diverse julfrågor som kan köras på adventsfika, lucia eller varför inte på självaste julafton. 

Ni hittar frågesporten här: Frågesport jultema

Nyårsquiz

Inför nyår kommer det gå att få ett nyårsquiz mailat till sig på samma sätt som ifjol. Mer info om detta kommer om ett tag men om ni vet med er redan nu att ni är intresserade av nyårsquizet så kan ni maila ert intresse redan idag kullarmark@hotmail.com. (quizet sänds ut efter jul).

 

300x200 9 November 2013

Ny frågesport-site lanserad!

Äntligen är den nya siten lanserad!

Efter ett antal år med gamla siten är det hög tid att lansera en helt ny. Syftet med den nya hemsidan är att öka fokuset på musikquiz och frågesport och underlätta att lägga in frågor och skapa quizar. 

300x200 9 November 2013

Nu tar vi in gästquizare

För att bredda utbudet med quiz kommer vi ta in några handplockade gästquizare. Först ut är Daniel Lång som gjort ett renodlat ölquiz.

300x200 21 Oktober 2013

Tips för en lyckad frågesport

Jag har under många år gjort frågesporter, quizar, musiktävlingar m m (många tillsammans med David Lundgren). Därför tänkte jag delge lite tips som kan vara bra att tänka på när man gör en frågesport. Några är rätt självklara men jag tar ändå med dom. Kommentera gärna och ge era recept på en lyckad frågesport.  

300x200 20 Oktober 2013

Matte Olsson nu på facebook

Nu har jag startat en facebooksida. 2012 avslutades på ett fantastiskt sätt med massor av respons från mina quizbesökare och nu 2013 tar jag steget och expanderar även till facebook. Där kommer jag att posta nyheter som händer på siten, nya quiz eller annat av intresse.

En tanke som jag hoppas på med facebook här är att quizskapare kan tillsammans, med detta forum, hjälpa varandra med frågor o roliga kategorier. Vi får se om det funkar...

Gillar gärna sidan om ni känner för det och vill delta eller bara ta del av nya quiz eller dylikt.

300x200 21 Oktober 2013

Musikquiz i Spotify med mrQuizter

Här kommer ett quiz-tips till alla quiz-lovers. Spotify har en ny quiz/musikquiz-app som man kan installera i sin Spotify som heter Mr Quizter. 

* Själv fick jag full pott på fantomen-quizet när jag testade :)

Quiza lugnt! 

300x200 17 Juni 2013

Över 200 frågor i frågesports-generatorn

Frågesportsgeneratorn har nu passerat över 200 frågor och det är väldigt kul. Jag kommer att forstätta mata in fler bra frågor så fort som jag kommer över dom.

Bidra till sidan

Den här sidan har blivit väldigt populär och vi har väldigt mkt besökare och det är såklart jätteroligt men det behövs kostsamma servrar för att sidan inte ska gå ner.  

Vill du vara med och bidra så att vi kan fortsätta att ha gratis quizar?
Swisha valfritt belopp: 070-52 42 547

Tack! Du är en en quizhjälte! 

Följ på Facebook

Följ matteolsson.se på Facebook och få reda på när nya frågesporter & musikquiz:ar publiceras

Nagel

På vilket finger växer nageln snabbast?

Till svaret