Frågesport & musikquiz av Matte Olsson
22 november 2016

8 tips för en lyckad frågesport

Här kommer 8 tips som kan vara bra att tänka på när man gör en frågesport. Några är rätt självklara men ändå viktiga att påpeka.

Annons
22 november 2016

Matte Olsson nu på facebook

Nu finns vi även på Facebook

Nu har jag startat en facebooksida. 2012 avslutades på ett fantastiskt sätt med massor av respons från mina quizbesökare och nu 2013 tar jag steget och expanderar även till facebook. Där kommer jag att posta nyheter som händer på siten, nya quiz eller annat av intresse.

En tanke som jag hoppas på med facebook här är att quizskapare kan tillsammans, med detta forum, hjälpa varandra med frågor o roliga kategorier. Vi får se om det funkar...

Gillar gärna sidan om ni känner för det och vill delta eller bara ta del av nya quiz eller dylikt.

Populära quiz